Workshop Inc | Residence for Manish Shah
21448
single,single-portfolio_page,postid-21448,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Residence for Manish Shah

The premise of this project lay in creating the outside space as an extension of the living space inside. Louvers and windows visually connect the spaces and allow for privacy, when required.  The flooring is designed to playfully spill out of the living space, and graphically merge into the outdoor space. The custom-made cosmic element in brass and wood creates a focal point in the living room.

 

Location

Ahmedabad

 

Area

650 sqft

 

Team

Varun Shah, Harsha Mistry, Kaveesha Shah

 

Photographs

(c) Kunal Bhatia

Date

June 2016

Category

Interior Design